OASEN INTERIØR

 Min visjon er å skape et godt, funksjonelt og estetisk hjem-

Din egen oase


 

Iselin Ødegaard Brathaug 

Interessen for interiør startet tidlig og allerede som 16 åring begynte jeg å jobbe på møbelbutikk ved siden av skolegang. Tok så utdannelsen Interiørdesigner- 2 årig på Norges Kreative Høyskole hvor vi tok for oss både privat og offentlig sektor. Etter utdannelsen har jeg jobbet som interiørkonsulent på kjøkkenbutikk i snart 15 år. 


I 2021 tok jeg steget og opprettet egen bedrift hvor jeg tar på meg interiør oppdrag i tillegg til å designe kjøkken.


Jeg tilbyr interiør hjelp tilpasset kundens ønsker og behov. Nybygg eller renovering, privat og bedrifter. Ingen oppdrag er for store og ingen for små.  MINE TJENESTER


Prosessen er ulik fra oppdrag til oppdrag. Jeg starter alltid med en befaring hjemme hos kunden for å kartlegge kundens behov og ønsker. Noen ønsker kun litt veiledning og tips hjemme, mens andre ønsker at jeg videre utarbeider en designidé. Ta kontakt så får du et uforpliktende pristilbud skreddersydd dine behov.

Det er mange valg som skal taes når man får være med å utforme boligen i en tidlig fase, og ved å bruke en profesjonell veileder så kan man få forslag til møbler, tepper og inventar som er gjennomtenkt og passer sammen. Du slipper å dra innom mange ulike butikker selv. 

Lurer du på noe angående mine tjenester eller noe annet?

Spør meg gjerne på en av mine sosiale medier, på telefon eller e-post.


Telefon: 992 32 239

E-post: oaseninterior@gmail.comIselin og Oasen Interiør er omtrent det beste som har hendt oss.

Når vi startet vårt prosjekt med å renovere/bygge om et hus, hadde vi noen egne tanker og ideer om hvordan ting skulle se ut innvendig.

Men heldige oss valgte å ta et møte med Kvik med tanke på kjøkken, og da møtte vi Iselin, som vi visste kunne bistå med hjelp og forslag til andre rom og løsninger også 😊

La det være klart, vi ble kjempefornøyd med kjøkkenet!!

Men alt det andre som har skjedd i resten av huset er bare helt utrolig, og garantert ikke noe vi kunne kommet opp med selv (uten hjelp). Vi har hatt mange møter der vi har diskutert ideer og smak, og i samtlige tilfeller har Iselin kommet tilbake med forslag og vareprøver som har gjort det enkelt for oss og velge.

Poenget er at våre ideer og hennes komplette forslag ble de (syntes vi) perfekte løsningene gjennom hele huset. Og den helheten og følelsen av at ting er skikkelig gjennomtenkt er bare veldig bra!

Det må også nevnes at noen mer punktlig, kreativ, løsningsorientert, pålitelig og behagelig person enn Iselin skal man lete lenge etter 😊. Og hun har alltid kontroll og oversikt på hva som er bestilt og skal bestilles. Det er også veldig greit for oss som kunder at varene/møblene bestilles gjennom henne og leveres på døren samlet.

Vi er i alle fall superhappy, og kan anbefale på det aller varmeste.